Crowdfunding

THANK YOU TO ALL WHO MADE THE PUBLICATION OF “SOMBRA DI RECUERDO” POSSIBLE.

AUTEUR ZOEKT SPONSOR VOOR NIEUW BOEK IN HET PAPIAMENTO

cover Sombra di recuerdo frontOprichter:   Quito Nicolaas

Benodigde investering:   € 5.000,-

Benodigde dagen:   tot eind juni 2013


OVER DE PITCH

Roman ‘Sombra di recuerdo’
Eind mei wil ik mijn tweede Papiamentstalige roman ‘Sombra di recuerdo’ [Schaduw van herinneringen] via uitgeverij Bookish Publishers laten publiceren. De roman speelt zich af op Aruba en gaat over vier vrienden die bij elkaar komen en herinneringen uit hun jeugd ophalen, o.a. over hun studententijd in Nederland, de films van Paolo Passolini en het opgroeien in een burgerlijke samenleving. Onderling hebben ze afwisselend een liefdesrelatie met elkaar gehad, waarvan de ander geen weet van heeft. Dit brengt de nodige iriritaties met zich mee, maar de vriendschap blijft overeind. Het boek telt circa 400 pagina’s.

Promoten van Papiamento literatuur
Papiamento is de taal die wordt gesproken op de Caribische eilanden: Aruba, Curaçao en Bonaire. Het behoud van het cultureel erfgoed en de taal is van belang willen we de Arubaanse culturele identiteit behouden en verder ontwikkelen. Om dit te kunnen doen zijn publicaties in de Papiamentse taal nodig. Zeker mede voor het uitbreiden van de taalcurriculum op de middelbare scholen. Het is de bedoeling dat deze roman onderdeel gaat uitmaken van het taalcurriculum van de eilanden en in het onderwijs als lesmateriaal wordt gebruikt

Uw steun heb ik hard nodig. Elk gewenst bedrag is welkom.
Mocht u dit project willen ondersteunen, dan kunt u dat doen door een keuze te maken van de hieronder vermelde bedragen. Als beloning krijgt u één of meerdere van de nieuw uit te komen boek per post gestuurd. Daarbij ook gratis een exemplaar van één van mijn andere boeken.  Het toezenden van boeken volgt eind juni 2013.

Ondersteun dit project door:
– Investeer € 26,75 en krijg het nieuwe boek thuisbezorgd.
– Investeer € 50,- en krijg 1 ex. van het nieuwe boek en het boek ‘Alameda’ met korte verhalen in het Papiamento.
– Investeer € 75,- en krijg 2 ex. van het nieuwe boek en de gedichtenbundel ‘Bos pa Planta’ (Nederlands, Engels en Papiamento).
– Investeer € 100,- en krijg 3 ex. van het nieuwe boek en de roman ‘Verborgen leegte’.
Alle boeken worden gratis thusibezorgd.

Het bedrag kunt u storten op ING bank rekeningnummer 4820315 t.n.v. BookIsh Publishers o.v.v. ’bijdrage Sombra di recuerdo’. S.v.p Vermeld ook het adres waar het boek moet worden verstuurd!
Voor stortingen in het buitenland zijn deze gegevens van belang. IBAN: INGB 0004820315 en BIC: INGBNL2A

Waar gaat het geld naar toe?
Het geld dat ik verdien met deze crowdfunder gaat op aan de redactie, vormgeving, drukwerk, promotie en distributie van het boek. De auteur werkt belangeloos.

Over Quito Nicolaas
Quito Nicolaas is als dichter/schrijver inmiddels bijna 25 jaar bezig met het publiceren van literair werk, maar sinds zijn tienerjaren schrijft hij al. Hij heeft een grote passie voor zijn moedertaal en schrijft in het Papiamento, maar doet dit ook in de Nederlandse en de Engelse taal. Zijn gedichten en korte verhalen zijn in verschillende bloemlezingen verschenen. Vanaf 1990 publiceerde hij voornamelijk gedichten, maar in 2004 kwam zijn eerste Papiamentstalige roman ‘Tera di Silencio’ uit. Hij debuteerde in 2010 met zijn Nederlandse roman ‘Verborgen leegte’. Dit nieuwe werk wordt zijn tiende boek.

Meer over de schrijver is te vinden op Wikipedia

3 responses

28 04 2013
runycalmeraRuny

Mooi initiatief. Ik ga u ondersteunen

28 04 2013
bookishpublishers

Bij voorbaat dank voor uw belangstelling.

8 05 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: